Privé-workshop Basiskennis Digitale Fotografie


Wil je liever wat meer aandacht van de fotograaf tijdens de workshop, kies dan voor de privé-workshop Basiskennis Digitale Fotografie. Fotograaf Sjouke Hietkamp komt dan naar je toe op een in onderling overleg gekozen datum en tijdstip. Deze workshop kan bij je thuis of op iedere andere plek in je buurt worden georganiseerd. Er kan gekozen worden voor een korte privé-workshop van maximaal 4 uren (uiteraard met je eigen camera in de aanslag) of voor een privé-workshop, gevolgd door een praktijkgedeelte en een foto nabespreking. Deze laatste workshop zal natuurlijk langer duren (maximaal 6 tot 8 uren).


Tarief privé-workshop


Sjouke Hietkamp biedt, namens HighQ-Photo4U, een korte privé-workshop aan voor € 130,- (incl. BTW, excl reiskosten, incl. cursusboek t.w.v. €15,-) en de langere workshop inclusief praktijkgedeelte voor  € 220,- (incl. BTW, excl. reiskosten, incl. cursusboek twv. € 15,-). Vooraf inschrijven is noodzakelijk (50% aanbetaling vereist) en dat kan via onderstaande button. Zodra de inschrijving is voltooid zal fotograaf Sjouke Hietkamp contact met je opnemen voor het bepalen van de locatie, de datum en het tijdstip.

 

Mocht de workshop niet doorgaan, dan zal de (aan-) betaling gegarandeerd weer terug worden gestort.


Programma workshop


De verkorte workshop beslaat maximaal 4 uren en zal in overleg plaatsvinden op een door jouw gekozen locatie. Met behulp van visuele middelen en natuurlijk je eigen camera, zal dan vooral het theoretische gedeelte onder de loep worden genomen. Doel van deze privé-workshop is om uiteindelijk het theoretische gedeelte zelf in praktijk te kunnen brengen. 

 

Tijdens de langere workshop zal, na het theoriegedeelte, de nadruk vervolgens liggen op het herkennen van composities, het maken van foto's (vooral ook van mensen) en het in praktijk brengen van de eerder opgedane theoretische kennis. Tijdens het praktijk gedeelte zul je de straat op gaan met enkele opdrachten. Na het uitvoeren van deze opdrachten keren we terug naar de locatie om de opdrachten en vooral de resultaten samen te bepreken. Hopelijk heb je dan genoeg kennis om het fotograferen in de automatische stand achter je te laten.