Workshops


Workshop Basiskennis Digitale Fotografie


Altijd al wat meer willen doen met je kostbare digitale fotocamera, dan alleen het maken van ‘vakantiekiekjes’ in de automatische stand? Dan ben je bij de door Sjouke Hietkamp georganiseerde workshop Basiskennis Digitale Fotografie op de juiste plaats. De workshop is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een digitale camera, voorzien van geavanceerde instelmogelijkheden. Naast een theoriegedeelte, zal er meer dan genoeg tijd worden besteedt aan de praktijk. Belangrijk onderdeel van de workshop is altijd de fotobespreking. 

 

Klik hier voor meer informatie over de workshop Basiskennis Digitale Fotografie.


Privé-workshop Basiskennis Digitale Fotografie


Wil je liever wat meer aandacht van de fotograaf tijdens de workshop, kies dan voor de privé-workshop Basiskennis Digitale Fotografie. Fotograaf Sjouke Hietkamp komt dan naar je toe op een in onderling overleg gekozen datum en tijdstip. Deze workshop kan bij je thuis of op iedere andere plek in je buurt worden georganiseerd. Er kan gekozen worden voor een korte privé-workshop van maximaal 4 uren (uiteraard met je eigen camera in de aanslag) of voor een privé-workshop, gevolgd door een praktijkgedeelte en een foto nabespreking. Deze laatste workshop zal natuurlijk langer duren (maximaal 6 tot 8 uren). 

 

Kijk hier voor meer informatie over een privé-workshop! 


Workshop Straatfotografie


Niet vooraf willen regisseren en plannen wat je op de foto wilt zetten? Juist de 'spanning' van het onverwachtse moment willen beleven, om dat vervolgens te gaan vastleggen? Of zou je graag eens de grenzen van je creativiteit en/of durf op willen zoeken, om vervolgens het dagelijks leven binnen de samenleving op straat vast te leggen? Dan ben je bij de door fotograaf Sjouke Hietkamp georganiseerde workshop Straatfotografie op de juiste plaats.

 

De workshop is bedoeld voor iedereen die in het bezit is van een digitale camera voorzien van geavanceerde instelmogelijkheden, waarmee je de strijd aan wilt gaan tegen alles en iedereen in de openbare ruimte. Juist die plek waar veel onverwachtse zaken plaatsvinden en waar dan ook vaak snel handelen nodig is, om tot een mooi resultaat te komen. Leuk, maar voor sommigen ook een beetje een spannend onderdeel, zullen de (spontane) ontmoetingen zijn met mensen op straat, om die vervolgens over te halen mee te werken aan een leuke door jouw gemaakte portretfoto.  

 

Naast een theoriegedeelte zal er meer dan genoeg tijd worden besteedt aan de praktijk. 

 

Klik hier voor meer informatie over de workshop Straatfotografie.