Diensten


Sjouke Hietkamp gebruikt professionele fotoapparatuur die uitermate geschikt is voor een fotoshoot van jouw alleen of jij samen met je partner, gezin, familie, collega's of vrienden. Ook leuk voor een vriendinnen uitje, vrijgezellenfeestje of personeelsuitstapje. Tegenwoordig is ook een (zakelijke) profielfoto of een zakelijk portret onmisbaar, kijk maar eens op LinkedIn, Facebook, Instagram of andere Sociale Media. In onderling overleg kan er op locatie worden gefotografeerd. Uiteraard worden de foto's digitaal afgeleverd of op professioneel fotopapier afgedrukt. Natuurlijk kan van de fotoshoot ook een sprankelend fotoboek worden samengesteld. 

 

Sjouke Hietkamp maakt ten aanzien van de tarieven onderscheidt tussen de zakelijke en particuliere sector. Klik hier voor de tarieven voor de particuliere sector. 

 

Fotoshoot op basis van TFP:

Als model ben je ook van harte welkom bij HighQ-Photo4U. Fotograferen op basis van TFP (Time for Portfolio) is dan een bespreekbare mogelijkheid. Je moet dan wel over een online (op Internet) portfolio beschikken. HighQ-Photo4U wil dan graag meewerken aan uitbreiding van je portfolio, waarbij de beste 10 foto's je gratis beschikbaar worden gesteld. Klik hier voor meer informatie.


Je evenement van welke aard dan ook fotografisch vast laten leggen. Dat blijft er vaak bij. Jammer, want een fotoreportage zou een grote bijdrage kunnen leveren aan de promotie van een volgend evenement en is daarnaast natuurlijk een schitterende herinnering. Een popconcert, beurs, sportevent, tentoonstelling, opening, receptie, jubileumfeest, modeshow of kinderfeestje. Sjouke Hietkamp is vrijwel overal inzetbaar. Jij komt met de ideeën en fotograaf Sjouke Hietkamp zal die op professionele wijze uit voeren. 


Natuurlijk staat de promotie van je bedrijf voorop. Een fotoreportage kan hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Je bedrijf (exterieur/interieur), de directie, het personeel (in actie) en eventueel het productieproces fotografische vastleggen kan van groot promotioneel belang zijn voor je bedrijf. Een productielijn vastleggen vanaf de tekentafel tot en met de distributie naar de klant. Of de directie netjes gefotografeerd in hun zakelijke omgeving. Uitstraling en herkenning zijn toch zaken die meespelen in deze sector. Daarnaast is een nette profielfoto op bijvoorbeeld LinkedIn, Instagram en/of Facebook onmisbaar, al is het alleen maar ter herkenning in aanloop naar het volgende netwerk-event of zakelijke bespreking.


Naast de promotie van je bedrijf, staat natuurlijk de promotie van je product misschien wel op de eerste plaats. Je producten (culinair/ reclame/ mode etc.) op professionele wijze etaleren aan de klant, zodat zij weten wat je te bieden hebt. Dit kan op een website zijn, in een folder, tijdens een presentatie of op een menukaart. Sjouke Hietkamp kan de producten en/of het productieproces haarscherp fotograferen en vrijstaand (of met een door je zelf gekozen achtergrond) aanbieden. Je kunt bij Sjouke Hietkamp natuurlijk ook terecht voor food-fotografie.