Diensten


Sjouke Hietkamp heeft de beschikking over professionele fotoapparatuur die uitermate geschikt is voor een fotoshoot van jouw alleen of jij samen met je partner, gezin, familie, collega's of vrienden. Ook leuk voor een vriendinnen uitje, vrijgezellenfeestje of personeelsuitstapje. Tegenwoordig is ook een (zakelijke) profielfoto of een zakelijk portret onmisbaar, kijk maar eens op LinkedIn, Facebook of andere Social Media. In onderling overleg kan er op locatie worden gefotografeerd. Uiteraard worden de foto's digitaal afgeleverd of op professioneel fotopapier afgedrukt. Natuurlijk kan van de fotoshoot ook een sprankelend fotoboek worden samengesteld. 

 

HighQ-Photo4U maakt ten aanzien van de tarieven onderscheidt tussen de zakelijke en particuliere sector. Klik hier voor de tarieven voor de particuliere sector. 

 

Fotoshoot op basis van TFP:

Als model ben je ook van harte welkom bij HighQ-Photo4U. Fotograferen op basis van TFP (Time for Portfolio) is dan een bespreekbare mogelijkheid. Je moet dan wel over een online (op Internet) portfolio beschikken. HighQ-Photo4U wil dan graag meewerken aan uitbreiding van je portfolio, waarbij de beste 10 foto's je gratis beschikbaar worden gesteld. Klik hier voor meer informatie.


Je evenement van welke aard dan ook fotografisch vast laten leggen. Dat blijft er vaak bij. Jammer, want een fotoreportage zou een grote bijdrage kunnen leveren aan de promotie van een volgend evenement. Daarnaast is een fotoreportage natuurlijk een schitterende herinnering. Een popconcert, beurs, sportevent, tentoonstelling, opening, receptie, jubileumfeest, modeshow of kinderfeestje. HighQ-Photo4U is vrijwel overal inzetbaar. Jij komt met de ideeën en fotograaf Sjouke Hietkamp zal die op professionele wijze uit voeren. 


Natuurlijk staat de promotie van je bedrijf voorop. Een fotoreportage kan daaraan een belangrijke bijdrage leveren. Je bedrijf (exterieur/interieur), de directie, het personeel (in actie) en eventueel het productieproces fotografische vastleggen kan van groot promotioneel belang zijn voor je bedrijf. Een productielijn vastleggen vanaf de tekentafel tot en met de distributie naar de klant. Dan ook nog sprankelend vastgelegd in een door Sjouke Hietkamp samengesteld fotoboek. Praktisch en overzichtelijk bruikbaar als portfolio voor de (nieuwe) klant. Of de directie netjes gefotografeerd in hun zakelijke omgeving. Uitstraling en herkenning zijn toch zaken die mee spelen in de zakelijke sector en eventuele zakelijke successen. Daarnaast is een nette profielfoto op bijvoorbeeld LinkedIn, Instagram en/of Facebook onmisbaar, al is het alleen maar ter herkenning in aanloop naar het volgende netwerk-event of zakelijke bespreking.


Naast de promotie van je bedrijf staat natuurlijk de promotie van je product misschien wel op de eerste plaats. Je producten (culinair/ reclame/ mode etc.) op professionele wijze etaleren aan de klant, zodat zij weten wat je te bieden hebt. Dit kan op een website zijn, in een folder, tijdens een presentatie of op een menukaart. HighQ-Photo4U kan de producten en/of het productieproces haarscherp fotograferen en vrijstaand (of met een door je zelf gekozen achtergrond) aanbieden.