Particulier


Voor een fotoshoot neemt Sjouke Hietkamp ruimschoots de tijd. Het gaat dan ook om een uitgebalanceerd eindproduct, waar jij als klant tevreden mee bent. Dat kan alleen maar worden gerealiseerd als jij of je gezinsleden, familie, vrienden of collega's zich goed voelen voor de camera. Vooraf een kennismakingsgesprek zal dan ook deel uit maken van de shoot, zodat de uiteindelijke fotoshoot in een ontspannen sfeer kan plaatsvinden.

Sjouke Hietkamp heeft de beschikking over professionele apparatuur die op iedere locatie inzetbaar is. Deze apparatuur is uitermate geschikt voor een fotoshoot van jouw alleen of samen met je gezin, familie, collega's of vrienden. Ook leuk voor een vriendinnen uitje, vrijgezellenfeestje of personeelsuitstapje. Dit kan zelfs incl. opmaak cq. visagie. Tegenwoordig is ook een profielfoto of een zakelijk portret onmisbaar. Je ziet ze op Instagram, LinkedIn, Twitter, Facebook of andere Social Media. In onderling overleg kan er op vrijwel iedere locatie worden gefotografeerd. HighQ-Photo4U heeft toegang tot enkele unieke locaties. Uiteraard worden de foto's digitaal afgeleverd of op professioneel fotopapier afgedrukt. Natuurlijk kan van de shoot ook een sprankelend fotoboek worden samengesteld. Of afdrukken op canvas, hout, aluminium, plexiglas zelfs als plaksticker op je deur is allemaal mogelijk.Tarieven

Lijkt het je wat om voor de camera van Sjouke Hietkamp te staan, kijk hier dan eens voor de tarieven. Heb je speciale wensen of vragen gebruik dan het contactformulier op deze website (klik hier).