MODEL-/PORTRETFOTO


Professionaliteit, respect en wederzijds vertrouwen zijn voor Sjouke Hietkamp de sleutelwoorden bij het fotograferen van modellen. Afspraken worden dan ook vooraf vastgelegd. In een ontspannen sfeer zal daarna de fotoshoot plaatsvinden op de afgesproken locatie. 

Om aan de wensen van (beginnend) modellen te voldoen is fotograferen op basis van TFP (Time for Portfolio) een bespreekbare mogelijkheid. Het zou mooi zijn als je beschikt over een online portfolio. Dit mag een website zijn of op sociale media, zoals Instagram en/of Facebook. Natuurlijk is dat geen vereiste. Sjouke Hietkamp wil graag meewerken aan uitbreiding van je portfolio, waarbij de beste 10 foto's je gratis beschikbaar worden gesteld. De foto's mogen alleen voor je eigen portfolio worden gebruikt, onder bronvermelding. De foto's blijven eigendom van HighQ-Photo4U en voor ieder ander (commercieel) gebruik (media/ fotowedstrijden etc.) is dan ook toestemming nodig. Het is niet toegestaan om de foto's te bewerken of op andere wijze te veranderen. 

 

Lijkt het je leuk om ook eens voor de camera van Sjouke Hietkamp te staan? Doe dan snel een TFP aanvraag. Wat is TFP (Time For Portfolio)

In plaats van een geldelijke betaling voor elkaars diensten, gaat HighQ-Photo4U er mee akkoord een aantal van de beste foto's van de fotoshoot te verstrekken aan het model. De gemaakte foto's mogen zowel door HighQ-Photo4U als door het model worden gebruikt in een portfolio. De foto's blijven in eigendom van HighQ-Photo4U. Zodra het model de foto's plaatst zal deze foto moeten zijn voorzien van het logo van HighQ-Photo4U.  Om in aanmerking te komen voor een TFP shoot zul je een aanvraag moeten doen. Belangrijk is van elkaar te weten wat we mogen verwachten. Gebruik onderstaande button om een TFP fotoshoot aan te vragen. Zodra die gehonoreerd is zal een overéénkomst naar je worden toegestuurd.