PROFIELFOTO


Het is sinds kort zelfs wetenschappelijk bewezen. Een goeie profielfoto is hartstikke belangrijk. Niet alleen op Social Media (Facebook, LinkedIn, Twitter etc.), maar vooral ook voor al jouw andere uitingen naar buiten. Denk hierbij aan je website of je profiel voor het zoeken naar een nieuwe baan. Het is de eerste indruk die je maakt of achter laat. Je laat je zien zoals je bent, zonder storende achtergrond en met een prettige professionele uitstraling. Bedenk dat werkgevers op zoek naar nieuw personeel, zich vooral concentreren op de Social Media van de sollicitanten voordat zij een keuze maken. Dit was ondermeer één van de uitkomsten van dat wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit in Gent. 

 

Een goede profielfoto trekt de aandacht, vooral in het huidige digitale tijdperk. Bezoek je een website of een Facebookpagina, dan bekijk je toch zelf ook eerst de foto's. Je wilt graag een indruk krijgen van de mens(en) achter het profiel of de website en die (eerste) indruk is vaak doorslaggevend.

 

Ook als je je zelf als ZZP-er, als kleine of grote ondernemer binnen de digitale wereld wilt presenteren, kun je niet meer zonder een goede profielfoto. Zorg dat jouw gezicht zegt wie je bent. Een profielfoto met een professionele uitstraling kan daaraan een positieve bijdrage leveren. 


TARIEF PROFIELFOTO


particuliere sector

incl. BTW



zakelijke sector

excl. BTW



  • duur fotoshoot plm. 1 uur;
  • reiskosten buiten gemeente Leeuwarden bedragen € 0,23 per kilometer;
  • 10 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en digitaal verzonden;
  • inclusief alle rechten voor eigen gebruik.