Bedrijven


Het lukt tegenwoordig iedereen om redelijke foto's te maken. Daarvoor zijn vele mogelijkheden, zoals de huidige smartphones. Die leveren soms best goede opnamen op, maar ............... daar kun je als bedrijf niet mee uit de voeten. Promotie van je bedrijf, het bedrijfsproces of je product zou een investering in betere apparatuur en kennis juist rechtvaardigen. Veel (kleinere) bedrijven weten wel hoe ze het willen hebben, maar tot een feitelijke uitvoering komt het maar zelden en dat is jammer. Terwijl men het belang van professionele foto's van het bedrijf, het personeel (in actie) en/of de productielijn wel in ziet. Dit komt dan vaak door gebrek aan tijd, kennis, de juiste foto-apparatuur of een toereikend budget. Sjouke Hietkamp van HighQ-Photo4U beschikt over de juiste foto-apparatuur, vakkennis en de nodige ervaring. Gaat het om zakelijke portretten, profielfoto's, exterieur- en/of interieurfoto's of bedrijfsprocesfoto's (productielijn) dan kun je daarvoor bij HighQ-Photo4U terecht. Benieuwd naar de prijzen? Klik dan onder aan deze pagina op de button 'aanvraag offerte' of volg deze link. Ga je met HighQ-Photo4U in zee en ben je uiteindelijk tevreden met het geleverde werk, dan ontvang je uiteindelijk netjes een factuur.


Zakelijke portretfoto's


De directie, het gezicht van het bedrijf en het personeel de uitvoerenden binnen het bedrijf. Belangrijke pijlers die, vereeuwigd binnen een fotoreportage (eventueel in een sprankelend fotoboek), het vertrouwde gezicht zullen zijn namens je bedrijf richting je (nieuwe) cliënten. Een stuk herkenning geeft alvast die eerste stap naar een zakelijke relatie. Aansprekende foto's zeggen vaak veel meer dan woorden en bepalen vaak de koers die de cliënt gaat varen.


Foto's exterieur


Het is de kunst om je als bedrijf te onderscheiden van al die andere bedrijven. Dat begint met de eerste aanblik van je bedrijf. Online, tijdens een presentatie of in een magazine, dat 'eerste contact' met je bedrijf kan bepalend zijn voor de cliënt-in spé om juist met jouw bedrijf in zee te gaan. Dat geldt natuurlijk ook voor je restaurant, hotel,  B & B, winkel of uitgaansgelegenheid. Zorg dat je bedrijf in positieve zin opvalt door de professionele uitstraling binnen een door HighQ-Photo4U verzorgde fotoreportage.


Profiel foto's


Tegenwoordig is een goede profielfoto van de directie en/of het personeel van je bedrijf van groot belang. Een professionele foto op (zakelijke) netwerksites als LinkedIn, Twitter, Instagram en/of Facebook geeft een verzorgde en vertrouwde uitstraling. Natuurlijk zorgt de profielfoto ook voor een stuk herkenning, erg makkelijk voor het volgende netwerkevent of een volgende zakelijke ontmoeting. Laat je zelf fotograferen in je eigen zakelijke (herkenbare) omgeving.


Foto's interieur


Na die eerste aanblik, een fotoreportage van de buitenkant van je bedrijf, is de cliënt natuurlijk ook geïnteresseerd in hoe het er binnen uit zal zien. Daarom zal een fotoserie van het interieur van je bedrijf drempel verlagend werken. Laat zien wat je te bieden hebt, dat is wat de mensen willen weten. Maak gebruik van de mogelijkheden die een online fotoreportage (bijvoorbeeld op je website) je biedt. Dat is toch de eerste stap die men gaat zetten op zoek naar juist dat restaurant, dat hotel, die camping of jouw unieke winkel.Bedrijfsprocesfoto's


Belangrijk bij de productie van welk product dan ook, is te laten zien hoe die productie daadwerkelijk tot stand is gekomen. Laat zien dat het een eerlijk en duurzaam product is en laat de route zien die het product heeft afgelegd, vanaf de tekentafel tot aflevering bij de klant. Dit proces spreekt de klant aan. Het wordt op deze manier voor de klant veel duidelijker hoe complex de totstandkoming van het product is geweest. Het geeft daarnaast een inkijkje in je bedrijf en wie daadwerkelijk dat product hebben gemaakt.

Event foto's


Binnen je bedrijf zullen er vast ook bijzondere evenementen plaats vinden. Denk hierbij aan

(afscheids-) recepties, bindingsdagen, jubilea, presentatie nieuw product, beurspresentatie etc. Ter promotie van je bedrijf, maar zeker ook ter herinnering aan dat bijzonder evenement is het natuurlijk prachtig daarvan een schitterende fotoreportage te laten maken. De reportage kan dan eventueel in een glanzend fotoboek worden gepresenteerd.