Tarieven


Fotoshoot - particulier:


Uiteraard kun je als particulier voor een fotoshoot contact opnemen met Sjouke Hietkamp. De prijzen variëren van       € 120,- tot € 225,- exclusief BTW. De foto's worden professioneel bewerkt en digitaal afgeleverd. 


VOORDELIGFotoshoot van plm. 1 uur


10 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en digitaal verzonden. Max. 4 personen. UITGEBREIDFotoshoot van plm. 3 uren


30 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en digitaal verzonden. Max. 4 personen.GROEPENFotoshoot van plm. 2 uren


20 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en digitaal verzonden.
  • genoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • meerprijs bij extra personen;
  • reiskosten buiten gemeente Leeuwarden bedragen € 0,23 per kilometer.

Staat jouw keuze er niet bij? Neem dan gewoon even contact op met Sjouke Hietkamp.


Fotoshoot - zakelijke sector:


Sjouke Hietkamp wil graag een goed product afleveren. Daar kan veel tijd in gaan zitten. Het noemen van standaard prijzen (vooral voor de zakelijke sector) is dan ook erg moeilijk, immers ieder product heeft zo z'n eigen specifieke kenmerken. Het moet leuk blijven, vooral ook voor de cliënt. Daarom bespreek ik liever de kosten met je persoonlijk, dan komen we er vast wel uit. De kwaliteit staat voorop en je betaald pas als je tevreden bent met het product.

 

Natuurlijk kun je alvast via deze website een offerte aanvragen. Gebruik daarvoor de button Aanvraag Offerte hieronder, vermeld wat je verwacht en HighQ-Photo4U komt dan met een passend en vrijblijvend voorstel.